NATURATIV PÄIVÄVOIDE 30+ kosteuttava ja rauhoittava (1 × 50ml)

59,89 €
1197,80 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9227116

Markkinoija

Adesso Nutraceuticals Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Päivävoide 30+ kasvoille ja kaulaan. Ehkäisee ihon palamista ja ennenaikaista vanhenemista. Kosteuttaa tehokkaasti, ihoa ärsyttämättä. Yli 30-vuotiaalle iholle.

Käyttötarkoitus:

PÄIVÄVOIDE 30+ kasvoille ja kaulaan. Ehkäisee ihon palamista ja ennenaikaista vanhenemista. Kosteuttaa tehokkaasti, ihoa ärsyttämättä. Suojaa vapaita radikaaleja ja UV-säteitä vastaan sekä parantaa ihon elatisuuttaa ja kiinteyttä. Ei-allergeeninen. Voide imeytyy helposti ja antaa hyvän pohjan meikille. Lisäksi voide rauhoittaa, korjaa, pehmentää, estää kuivumista ja suojaa UV-säteiltä.

Yli 30-vuotiaalle iholle.

Annostelu:

Voide on pakattu ilmatiiviseen pakkaukseen, hygieenistä ja täsmällistä annostusta varten.  Ilmatiiviin pakkauksen ansiosta säilöntäaineiden määrä on minimoitu. Pumpussa on säädettävä annostelu. Annostelu pumppua kiertämällä.

Ainesosaluettelo:

Vesi, Triticum Monococcum uute, Sinkkioksidi, Kapryyli-/Kapriinitriglyseridi, Glyseryyli-isostearaatti, Polyhydroksi-steariinihappo, Glyseryylistearaatti sitraatti, Stearyylialkoholi, Glyseryylikaprylaatti,  Oliiviöljy (Olea Europaea), Hiivan aminohapot, Trikalsiumfosfaatti, Morinda citrifolia-uute, Croton lesleri hartsi, Kookosöljy, Isoamyylilauraatti, Maarianohdake, Levä-uute, Argan öljy, Scutellaria Baicalensis –kasvin juuriuute, Propaanidioli, Voipuun rasva, Auringonkukkaöljy, Sorbitoli esterit, Galaktoarabinaani, Riisin leseuute, Skvaleeni, Fytosterolit, Tokoferoli, Tokotrienoli, Tamanu öljy, Kaakaovoi, Pongamoli, Glyseriini, Bentsyylilkoholi, Dehydroetikkahappo, Xantaanikumi, Natrium-fytaatti, Parfyymi

Muut tiedot:

  • Zinclear TM* - mineraali, UV-filtteri
  • Dragon’s Blood* - suojaa vapailta radikaaleilta, palauttaa kimmoisuuteen vaikuttavat kollageenikuidut
  • Olive Active HP- uudistaa, korjaa kosteus-rasva tasapainon, suojaa
  • Biolumen TM Firm* - lisää elastiinin määrää, kiinteyttää
  • Algomea NP R* - stimulates cell renewal, repairs lipids and natural skin barrier
  • Argan Oil* - suojaa vapailta radikaaleilta, rauhoittaa, bakteriostaattinen
  • Baikal Skullcap* -suojaa UVA & UVB säteiltä, rauhoittaa, lisää energiaa
  • Oryza Activ*– kosteuttaa, torjuu vapaita radikaaleja, vahvistaa, sisältää runsaasti E-vitamiina
  • Nyamplung Oil* -  suojaa UVA & UVB säteiltä
  • Pongamia* - suojaa UVA & UVB säteiltä

Voide sisältää myös runsaasti proteiineja ja mineraaleja sisltäviä aineita: spelttivesi, voipuunrasva, auringonkukkaöljy, kaakaovoi, jotka suojaavat ihon kosteustasapainoa

*sertifioitu ekologinen luonnonaine