PERSKINDOL ACTIVE GEL (100 ML)

15,95 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 ML
Tuotenumero (Muu) 2400794

Kaksoisvaikutteinen geeli lihaksille ja nivelille. Viilentävä ja lämmittävä geeli sopii käytettäväksi lihas- ja nivelkipuihin sekä rentouttamaan lihaksia ennen fyysistä rasitusta tai palauttamaan sen jälkeen. Geelin kasvipohjaiset eteeriset öljyt vaikuttavat kaksitehoisesti; viilentävä vaikutus tuntuu välittömästi ja lämmittävä vaikutus vilkastuttaa kipeän alueen verenkiertoa ja rentouttaa. Kylmä-kuumageeli tehostaa kehon omaa palautumista. Miellyttävä luonnollinen tuoksu ja tahraamaton, nopeasti imeytyvä koostumus. Ei sisällä rasvaa.

Käyttö:
Levitä geeliä hoidettavalle alueelle ohuelti useita kertoja päivässä. Älä peitä tai käytä yhdessä lämpöpakkausten kanssa tai siteiden alla. Varo tuotteen joutumista silmiin tai haavoihin.

Koostumus:
Aqua, caprylic/capric triglyceride, isopropyl alcohol, menthol, Pinus sylvestris, carbomer, tromethamine, Citrus aurantium dulcis, Gaultheria procumbens leaf oil, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Citrus bergamia oil, Citrus limon peel oil, terpineol, terpineol acetate, ethyl acetate, benzyl benzoate, methylparaben, propylparaben, Rosmarinus officinalis leaf oil, Lavandula angustifolia oil, geraniol, citronellol, limonene, citral, linalool.

Valmistaja/markkinoija:

Harmonia