Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.3.2013 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Myyrmannin apteekin omistama Apomed Oy  y-tunnus 1955028-0.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta https://www.internetapteekki.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Ennen tilauksen lähettämistä tarkistetaan onko asiakas halunnut lääkeneuvonnan. Mikäli on, asiakkaaseen on apteekin proviisori tai farmaseutti puhelimitse yhteydessä. Puhelimitse annettavan lääkeneuvonnan yhteydessä apteekki opastaa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Näin menetellään myös tilausten osalta, joissa katsotaan lääkeneuvonnan olevan tarpeen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet

  • tilausnumeron
  • laskun loppusumman

Maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla

Paytrail Oy:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten tavallinen laskujen verkkomaksaminen.

Verkkopalvelussa voitte maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, DanskeBank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, sekä Jousto-luotolla tai Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard, American Express korteilla ja Mobiilimaksu MobilePay Danske Bank. Nyt myös mahdollista maksaa Siirtomaksuna (Siirto on pankkirajat ylittävä reaaliaikainen mobiilisiirto, joka toimii tällä hetkellä Nordean, OP:n ja S-Pankin asiakkailla) valitsemalla Nordean maksupainikkeen ja valitsemalla sieltä Siirto-välilehden. Maksaminen ohjautuu Paytrail Oy:n sivustolle. Maksun vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj. Maksun tilityksen saajana Apomed Oy.

Luottokorttimaksut
Paytrail Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. 

Paytrail Oy
y-tunnus: 2122839-7 
Ylistönmäentie 26 
40500 JYVÄSKYLÄ 
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.


Toimitustapa ja toimituskulut


Tuotteiden toimitusaika on noin 1-4 arkipäivää tilauksesta. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme tai maahantuojan varastosta, emmekä pysty sitä toimittamaan luvatussa aikataulussa, ilmoitamme arvioidun toimitusajankohdan sähköpostitse.


Tilauksia toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen.

Tilatessasi tuotteita apteekkimme verkkopalvelun kautta voit valita jonkin seuraavista toimitustavoista:

Nouto Vantaan Myyrmannin apteekista 0,00 €

Tilauksesi on noudettavissa apteekista heti kun saat sähköpostiisi viestin ”Tilauksenne on käsitelty”. Arvioitu käsittelyaika apteekissa on 1-2 arkipäivää. Tilaus luovutetaan esittämällä tilausvahvistus tai henkilöllisyystodistus.

Nyt UUTENA palveluna toimitamme tilaukset, jotka sisältävät reseptilääkkeitä kotiinkuljetuksena ilman toimitusmaksua Myyrmannin Apteekin lähialueelle.

Matkahuollon Lähellä-paketti  3,90 €.  Yli 60 €:n (ei-lääkkeelliset) tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua.

Matkahuollon Lähellä-paketin noutopaikaksi voit valita Matkahuollon, Matkahuollon asiamiehen, K-Marketin, R-kioskin tai muun Matkahuollon pakettipisteen.
Saat sähköpostiisi vahvistuksen kun tilauksesi on käsitelty apteekissa ja se on lähetetty eteenpäin. Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestinä kun paketti  on noudettavissa. Kuljetusta voi seurata myös osoitteessa www.matkahuolto.fi.

Matkahuollon Jako-paketti  (kotiinkuljetus) 10,90 €

Matkahuollon Jakopaketti jaetaan suoraan kotiin. Jakelu tapahtuu arkipäivisin pääsääntöisesti  kello 8 ja 16 välillä. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuneesta paketista tekstiviestillä tai puhelimitse jakeluajan sopimiseksi. Kuljetusta voi seurata myös osoitteessa www.matkahuolto.fi.Vaihto- ja palautusehdot

Apteekin verkkopalvelusta tilatuilla tuotteilla, lääkkeitä lukuun ottamatta, on kuluttajansuojalain (38/1978) mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa ja sen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja muuttumaton. Lääkkeillä ei ole palautusoikeutta muulloin kuin tuotevirhetapauksissa, sillä nämä tuotteet eivät ole palautettavissa myyntiin (Kuluttajansuojalaki 38/1978 6. luvun 16 § 4. kohta). Palautuksen tekemisessä ota yhteyttä ensin Internetapteekkiin, mieluiten sähköpostilla info(at)internetapteekki.fi. Saat lisäohjeita lähetysreiteistä ym. Huomioi, että kesäkuussa 2014 muuttunut kuluttajansuojalaki ei enää velvoita maksuttomaan palautusoikeuteen. Muista kuin tuotevirhepalautuksista emme hyvitä lähetyksistä aiheutuneita kuluja.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kuljetuksen aikana kadonnut, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, altistunut kuljetuslämpötila-poikkeamille tai on muuta syytä epäillä valmisteen olevan virheellinen, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info(at)internetapteekki.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio paketin noutopisteeseen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Apteekki käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.